Jape Produkter AB

Jape1707_redigerad

Jape Produkter AB tillverkar och säljer produkter för att åtgärda fukt- och påväxtrelaterade problem i och på byggnader. Den största delen av sortimentet består av kemikalier mot påväxt, t.ex. alger och mögel, både invändigt och utvändigt. I sortimentet finns även kemikalier för sanering och tillbehör såsom appliceringsutrustning, borstar mm. Jape Produkter AB utvecklar och säljer även byggtekniska åtgärder såsom mekaniskt ventilerade golv. Denna produktgrupp var från början grunden i företaget.

 

Jape har kontor, produktion och lager i Hässleholm och har i dagsläget 14 medarbetare. Vår samlade kunskap om åtgärder för sjuka hus är mycket stor. Grunden i företaget är egna tekniska lösningar och framtagna produkter. Företaget startades 1984 av Peter af Klinteberg som arbetademed sjuka hus i över 30 år.

 

Produkter
Produkterna är inriktade på att lösa alla tänkbara problem som kan uppkomma i och på byggnader när det gäller fukt, lukt, mögel etc. Vår målsättning är att vara heltäckande grossist för saneringsföretag och erbjuda bygg- och färghandeln produkter och arbetsbeskrivningar för effektiv behandling mot påväxt.

 

Produktgrupper

  • Kemtekniska produkter för behandling mot alger, mögel och svamp samt tillbehör såsom appliceringsverktyg, skyddsutrustning mm.
  • Saneringsprodukter
  • Mekaniskt ventilerade golv samt andra byggtekniska lösningar.
  • Trävårdsprodukter. Trallrengöring och tillbehör.

 

Försäljning
All försäljning (förutom mekaniskt ventilerade golv, Jape Ventgolv) sker via återförsäljare, färg- och byggfackhandel. Kontakta din återförsäljare vid frågor om priser.
Saknar du någon produkt hos din återförsäljare, prata då med denne så att de kan beställa hem just den produkten. Se återförsäljarlistan för närmsta återförsäljare.

 

Kundkategorier

  • Bygg- färg- och golvhandel
  • Saneringsföretag
  • Industri

 

Utmärkelse
Vi har fått utmärkelsen ”Årets företag i Hässleholm 2013”. 

af_hassleholm_2013